Kræver fire år for overgreb og voldtægt

Et ægtepar fra Aalborg Øst er tiltalt for seksuelle overgreb og voldtægt mod flere mindreårige piger.

En 34-årig kvinde og en 33-årig mand er tirsdag på anklagebænken ved Retten i Aalborg, tiltalt for blufærdighedskrænkelse, seksuelle overgreb og voldtægt af i alt fire piger.

Anklageren vil kræve ægteparret fængslet i mindst fire år for overgrebene, der fandt sted i parrets hjem i Aalborg Øst i 2010 og 2011, og som gik ud over fire piger, som i dag er mellem 13 og 16 år. Den ene pige er parrets egen datter, som i dag er 13 år gammel.

Den ene af pigerne blev udsat for blufærdighedskrænkelse, men de tre andre er blevet udsat for forskellige seksuelle overgreb og voldtægt. En af episoderne er desuden optaget på video.

Overgrebene skal have fundet sted, mens pigerne har besøgt hjemmet, og under retssagen er det kommet frem, at det var almindeligt kendt, at der i hjemmet i Aalborg Øst blev holdt fester for de unge piger. Pigerne har tidligere forklaret, at de er blevet bedøvet med alkohol og hash i forbindelse med overgrebene. Og under ransagningen er der også fundet hash i hjemmet.

Det var faderen til en af pigerne, der anmeldte sagen 29. august, og to dage senere blev parret anholdt, og de har siddet varetægtsfængslet siden.

Den 33-årige mand nægter sig skyldig i alle anklager, mens kvinden påstår frifindelse for alt undtagen et forhold.

Ud over den 13-årige pige har parret tre andre børn, drenge på 1, 8 og 11 år. Den yngste dreng har aldrig været i hjemmet, da moderen først var indlagt med ham og senere anbragt på opholdssted med ham.


Seneste nyt

fra Nordjylland