Kredsformand bakker Lene Espersen op

Hun har været under massivt pres i lang tid - og det har ikke været lige kønt at se på, siger kredsformand Rikke-Kirstine Christiansen. Kredsen har bakket partiformanden op i hele forløbet.

Formanden for de konservative i Brønderslev-kredsen, hvor udenrigsminister Lene Espersen, er opstillet som kandidat til folketinget, bakker op om hendes beslutning om at træde tilbage som formand.

- Vi har fuld forståelse for Lenes beslutning. Hun har været under et massivt pres i meget lang tid, og derfor var det den rigtige beslutning at gå nu, så partiet kan nå at koncentrere sig om konservativ politik frem til valget - i stedet for hele tiden at snakke personsager, siger kredsformand Rikke-Kirstine Christiansen til TV2/Nord.

Hun understreger, at kredsbestyrelsen hele vejen igennem har bakket Lene Espersen op i hendes arbejde som partiformand.  Kredsformanden håber, at Lene Espersen - på trods af, at hun er udenrigsminister - kan få mere tid til indenrigspolitik efter sit farvel til formandsposten.

- Det er jo ikke meget, vi har set til Lene Espersen i den seneste tid. Hun har været under hård beskydning fra mange sider, og det har ikke været kønt at se på. Men nu må vi se fremad og bakke op om den nye ledelse, siger Rikke-Kirstine Christiansen.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord