Krimimessen slutter med succes

20:28

Nordeuropas største krimimesse slutter med succes, da der har været mere end 6000 besøgende på messen. TV2Nord sendte live fra den store begivenhed både lørdag og søndag.

Der var store forfatternavne på programmet, da Nordeuropas største krimimesse løb af stablen i Horsens i weekenden. Temaet var 'Hævn og retfærdighed', så der var lagt op til både uhygge og mordgåder i lange baner. 

TV2Nord sendte i samarbejde med andre regionale tv-stationer live fra eventet hele weekenden. Du kan i toppen af artiklen se TV2Nords rapporter, Helene Gottschalk, interviewe forfatteren Christian Mørk om sin senste bog 'Drengen ingen kunne finde'. Krimimessen bød udover Christian Mørk også på store forfattere som Leif Davidsen, Elsebeth Egholm og Lene Kaaberbøl.

Det endelige antal af besøgende er endnu ikke talt sammen, men lørdag var der mere end 4000 besøgende på krimimessen. Horsens bibliotek regner med at komme op på mere end 6000 besøgende til hele messen, hvilket slår alle rekorder, det skriver TVSyd.

På krimimessen blev årets publikumspris uddelt. Der var 11 forfattere nomineret, men kun en kunne løbe med den eftertragtede titel som læsernes favorit. Vinderen af årets publikumspris blev Sara Blædel, der på facebook udtrykte sin glæde.