Kritik af Info Portal i Rebild Bakker

Rebild Kommune vil bygge et informationshus til gæsterne i Rebild Bakker, men det kritiserer den tidligere turistdirektør i Nordjylland, Kaj Handberg, som mener, projektet er helt unødvendigt og spild af penge.

Politikerne i Rebild Kommune vil bygge en såkaldt Info Portal i Rebild Bakker. Portalen er et informationscenter, som har til formål at fortælle skovens gæster om områdets seværdigheder.

Tidligere turistdirektør i Nordjylland, Kaj Handberg, mener, at kommunen smider penge lige ud ad vinduet og i stedet bør fokusere på at forbedre de oplevelser som allerede eksisterer.

- Det vil efter min opfattelse give forbrugeren en langt større oplevelse, end at gå ind i et hus og kigge på nogle tavler - og så selv gå ud og kigge på det bagefter, siger Kaj Handberg.

Men Leon Sebbelin, som sidder i den projektgruppe, som står bag forslaget til Info Portalen, svarer igen:

- Det er ikke tilfældet, at der skal være nogle tavler i sådan traditionel gammeldags museumsforstand. Det er ikke det, der er tilfældet.

Kaj Handberg er dog stadig bange for, at interessen for huset vil falde lynhurtigt. Han mener heller ikke, at der er gæster nok i området til at berettige en Info Portal i Rebild Bakker.

- At bygge et hus til tyve millioner med henblik på at servicere de turister, der kommer. Det er efter min mening, at skyde gråspurve med kanoner, siger Kaj Handberg.


Seneste nyt

fra Nordjylland