Kritiserer politiets efterforskning

Foto: TV2/Nord

Et forældrepar kritiserer politiets efterforskning af en trafikulykke, der sidste år slog deres 23-årige søn ihjel.

Forældreparret til 23-årig der blev slået ihjel ved trafikulykke ved Mariendals Mølle i Aalborg, kritiserer politiets efterforskning. Det skriver P4 Nordjylland.
Dødsulykken skete 11. april på motorvejen syd for Aalborg, da en bil kørte galt. Den 23-årige Jens Stoffersen mistede livet sammen med en jævnaldrende kvinde, mens en 25-årig mand overlevede. Han blev i går blev idømt 15 måneders fængsel for at have kørt bilen og være skyld i ulykken.

Den dømte kan dog ikke huske, om han sad bag rattet, og har derfor anket.

Det får nu forældrene til at kritisere politiets efterforskning for ikke at kunne slå skyldsspørgsmålet endeligt fast.

- Hvorfor har politiet ikke taget fingeraftryk fra bilens rat, som var uskadt efter ulykken? Og hvorfor har de aldrig bedt om at få udleveret Jens' mobiltelefon, der måske rummer vigtig sms-kommunikation med den dømte?. Sådan spørger faderen, Peter Stoffersen.

Den 25-årige dømte mand og hans forsvarer ankede netop sagen til landsretten i går, fordi forsvaret mente, at der mangler beviser for, at den dømte førte bilen. Den dømte siger selv, at han intet kan huske fra kørslen og timerne op til den. Og på ulykkesstedet var begge unge mænd slynget ud af bilen og Jens Stoffersen dræbt på stedet, mens en 19-årige kvinde var fastklemt og dræbt på bagsædet.

Forældrene til den dræbte unge mand ønsker klarhed.
- Hvis ikke vores søns fingeraftryk var på rattet, så kunne man udelukke, at han kørte ulykkesbilen, siger Peter Stoffersen til P4 Nordjylland.

Nu frygter forældrene til den dræbte, at landsretten frifinder den 25-årige på grund af mangelfuld efterforskning og mangel på beviser.

Flere nyheder fra TV2 Nord