Krügers afløser fundet: Tidligere landsholdsmålmand direktør for Vendsyssel FF

Foto: Morten Juhl, Scanpix

Mogens Krogh bliver administrerende direktør i Vendsyssel FF.

Efter Vendsyssel FF i går i den afgørende oprykningskamp missede oprykningen til Alka Superligaen laver klubben nu om i den øverste ledelse.

Klubben meddelte tidligere i dag, at den hidtidige sportshef Jakob Krüger har sagt op, efter at have været i klubben siden 2010, og her til aften har Vendsyssel FF så offentliggjort, at den tidligere landsholdsmålmand Mogens Krog indtræder i administerende direktør.

Mogens Krog kommer fra en stilling som cheftræner i Næstved Boldklub. 

- Jeg har fra sidelinjen fulgt Vendsyssel FF's imponerende udvikling igennem de seneste år, og efter samtaler med bestyrelsesformand Jacob Andersen, hvor jeg blev præsenteret for en spændende strategi og et sundt økonomisk fundament, var det nemt for mig at takke ja, siger Mogens Krogh.

Læs også Jacob Krüger stopper som sportschef i Vendsyssel FF

Vendsyssel FF har ændret på det organisatoriske set-up, og det betyder, at Mogens Krogh bliver den øverste ansvarlige i klubben, og at cheftræner Erik Rasmussen vil referere til Mogens Krogh.

- Mogens Krogh har både en kommerciel, en administrativ og en fodboldmæssig baggrund, hvilket jeg anser for en helt unik baggrund til stillingen som administrerende direktør i Vendsyssel FF, siger bestyrelsesformand Jacob Andersen.

Mogens Krogh tiltræder sin nye stilling den 8. juni 2017.

Flere nyheder fra TV2 Nord