Kulturugen i Vesthimmerland får stort sponsorat

Kulturugen Aha! får i 2019 250.000 kroner i støtte fra Jutlander Bank.

I begyndelsen af marts i år afholdt Vesthimmerlands Kommune for første gang kulturugen Aha!, som sætter fokus på kulturlivet i Vesthimmerland ved at lade kulturen rykke ud fra vante rammer og ind på nye scener.

I 2019 gentages succesen, og denne gang bliver det med 250.000 støttekroner fra Jutlander Bank, som overrakte donationen tirsdag på et pressemøde på Vesthimmerlands Museum i Aars.

Med kulturugen forsøger Vesthimmerlands Kommune igen i 2019 at bane vejen for at kulturaktørerne finder nye samarbejdspartnere indenfor erhvervslivet, skoler, institutioner i håbet om, at dette fællesskab kan skabe kulturelle aha-oplevelser til gavn og glæde for både kultur, borgere og erhvervslivet.

- Med kulturugen i Vesthimmerland rækker vi hånden ud til alle vores kulturaktører. Det spænder lige fra frivillige, erhvervslivet, foreningslivet, institutioner og borgere i al almindelighed. Med kulturugen sætter vi en ramme og et fokus, hvor alle der har lyst og talent, kan byde ind, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Asger Andersen.

Han er glad for, at Jutlander Bank har valgt at støtte kulturugen med 250.000 kroner.

- Først og fremmest er vi meget ydmyge over det sponsorat, som Jutlander Bank har givet. Jeg vil på Vesthimmerlands vegne gerne takke for investeringen i Kulturugen Aha! i uge 10, også med tanke på vigtigheden i at fremstå attraktiv som kommune og område, siger Asger Andersen.

Også den glade giver af den kvarte million kroner, hpber at kulturugen endnu engang vil blive en succes og vokse sig endnu større, stærkere og mere markant.

- Vi er rigtig glade for, at vi kan være med til at få kultur- og erhvervslivet til at gå hånd i hånd i Vesthimmerland. Noget, der er nødvendigt og en forudsætning for, at have en god kommune. Derfor håber vi også, at kulturugen på baggrund af den fælles indsats i Vesthimmerland, får en plet på Danmarkskortet, siger ordførende direktør i Jutlander Bank, Per Sønderup.


Seneste nyt

fra Nordjylland