KV-kandidat: Jeg lukker kommunen, hvis jeg bliver borgmester

Usædvanlig udmelding i forbindelse med Valgtræf i Hjørring, da kandidat meddeler, at vil lukke kommunen som det første, hvis han skulle få borgmesterposten.

Det er ene-gængeren Morten Fussinger, der stiller op solo uden for partierne til Hjørring Byråd, som på Valgtræffet i Vendiahallen fik aftenens største bifald. 

På ordstyrer Helene Gottschalcks indledende spørgsmål om, hvad han vil gøre som det første, hvis han bliver borgmester, lød svaret:

- Så vil jeg lukke kommunen - for så har der været valgsvindel... 

Med den melding fik Morten Fussinger hele salen til at grine, lyder meldingen fra TV2 Nords udsendte, som også meddeler, at tilhørerene også fik rørt lattermusklerne, da samme kandidat svarede:

- Du har også kostet samfundet penge. Hvor skal vi så sende dig hen? - da en spørger fra salen ville sende alle fremmede ud, fordi de ifølge spørgeren er en dårlig forretning.

Morten Fussinger stiller op til kommunalvalget i Hjørring Kommune - med en enkelt valgplakat. Og her er den!
Morten Fussinger stiller op til kommunalvalget i Hjørring Kommune - med en enkelt valgplakat. Og her er den!

Valgtræffet i Hjørring er en del af rækken af valgpolitiske møder, som TV2Nord i samarbejde med NORDJYSKE og P4 Nordjylland står for. I morgen tirsdag er der Valgtræf i Frederikshavn, og onsdag er der Valgtræf fra Rebild.


Seneste nyt

fra Nordjylland