Kvinde faldt om med hjertestop

Nordjyllands politi søger pårørende til en ældre kvinde, der blev fundet liggende på vejen med et hjertestop.

En ældre kvinde blev mandag aften fundet liggende med hjertestop på Dalsagervej i Hirtshals. Kvinden blev fundet tilfældigt af forbikørende, og politiet søger nu pårørende til kvinden, som ikke havde identifikation på sig. Det fortæller vagtchefen ved Nordjyllands politi, Frank Liltorp.

- Hun blev fundet med et hjertestop, men der er to sygeplejersker, der kommer tilfældigt forbi og yder førstehjælp. Men det er stadig kritisk omkring hende, og vi ved ikke, hvem hun er, siger han.
Politiet frygtede i første omgang, at kvinden var blevet påkørt, men det ser ikke ud til at være tilfældet, da der ikke er spor på kvæstelser, oplyser Frank Liltorp.

Politiet søger nu efter pårørende til kvinden, der bliver beskrevet som værende mellem 50 og 60 år gammel med kort "kommunefarvet" hår og normal af bygning.
 
Kvinden havde sticks-guldøreringe i begge ører, var iført en tynd, sort jakke og en skjorte. Desuden var hun iklædt mørkegrå cowboybukser, sorte sko og hvide strømper. Kvinden bar briller med mørkt stel, og hun havde et guldur og et nøglebundt på sig.


Seneste nyt

fra Nordjylland