Kvinde fødte på motorvejen

Foto: Pia Stuckert

På motorvejen et sted mellem Sæby og Aalborg kunne barnet ikke vente længere, og så blev Gunnar født "nu".

Sara Anderson og hendes mand Mick fik en oplevelse af den slags, man ellers kun kender fra film. Tidligt i morges havde Sara fået meget kraftige veer og turen gik fra Sæby via motorvejen til fødegangen i Aalborg.

Men barnet kunne altså ikke vente, til de nåede frem til hospitalet, og mens der var telefonisk kontakt med jordmødrene på fødeafdelingen begyndte lille Gunnar at stikke hovedet frem.

- Med min højre hånd må jeg tage mod hovedet, der kommer ud på passagersædet på ve nummer to, og jeg må fortælle jordmødrene, nu er vi nød til at stoppe, for barnet bliver født nu. Jeg holder ind i nødsporet og spæner omkring bilen, og på ve nummer tre begynder hun at føde barnet for alvor, siger Mick Anderson.

Begge forældre var allerede før fødslen enige om, at barnet skal hedde Gunnar opkaldt efter den populære sportsjournalist Gunnar Nu Hansen.

På vores facebookside har den usædvanlige historie fået stor opmærksomhed, og der er også kommet flere pudsige bud på, hvordan det kan være, lille Gunnar var så ivrig efter at komme ud. Et bud går således på, at det er en kommende racerkører, der er sat i verden i dag, mens et andet mener, Gunnar måtte skynde sig ud, så han kan komme til at se VM-fodbold.

Lille Gunnar vejede lidt over fire kilo og målte 55 centimeter ved fødslen.

Flere nyheder fra TV2 Nord