Kvinde mistede to liter blod ved knivstikkeri i Brønderslev

Foto: TV2/Nord

Et drikkelag i Brønderslev endte tirsdag morgen med et knivstikkeri. En 53-årig kvinde blev stukket i armen med en køkkenkniv og mistede to liter blod.

Nordjyllands Politi har tirsdag morgen anholdt to mænd og sigtet dem begge for grov vold efter et knivstikkeri i Brønderslev. En 53-årig kvinde er indlagt med skader i armen.

Episoden fandt sted i et privat hjem på Nørregade i forbindelse med et drikkelag med de tre personer som deltagere. Af ukendte årsager endte festen med et knivstikkeri kort før klokken 06.00 tirsdag morgen.

- Den ene mand stikker kvinden i armen med en kniv, og hun mister i den forbindelse to liter blod. Hun er indlagt på Hjørring Sygehus og er stabiliseret, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Henrik Beck.

Nordjyllands Politi blev kaldt til adressen via 112 og anholdt på stedet begge mænd. Politiet har en mistanke om hvem af de to, der førte kniven, men har endnu ikke haft lejlighed til at afhøre hverken de to mænd eller kvinden.

- Vi ved faktisk ikke rigtig, hvad der er foregået, men vi bliver forhåbentlig meget klogere, når vi får dem afhørt. Vi finder heller ikke ud af, om vi skal fremstille den ene, anden eller dem begge i grundlovsforhør før vi har afhørt dem og juristerne har vurderet sagen, siger vagtchefen.

De tre personer skal allesammen personundersøges af en retsmediciner.

Forsiden lige nu