Kvinde overfaldet da hun ville hjælpe nødstedte

Rikke Riisgaard Christensen fra Øster Hassing fik sig en grim oplevelse, da hun stoppede for at hjælpe to mænd i vejkanten.

En hurtig tur ud at handle udviklede sig mandag aften til en rigtig ubehagelig oplevelse for Rikke Riisgaard Christensen fra Øster Hassing. Hun kom kørende på landevejen mellem Vester Hassing og Gandrup. I vejkanten stod en bil og en mand lå på jorden. En anden mand vinkede til hende, som om han havde brug for hjælp. 

- Jeg troede, at der var en, der havde fået et ildebefindende eller sådan noget, så selvfølgelig ville jeg da hjælpe, siger Rikke Riisgaard Christensen. 

De to mænd havde dog ikke brug for hjælp. Da Rikke Riisgaard Christensen kom hen til bilen, sprang manden, der lå på jorden op. De to mænd holdt hende fast, mens de tømte indholdet af hendes taske ud på jorden. De to gerningsmænd fik intet med fra røveriet, da der ikke var nogle værdier i tasken. 

- Jeg har ikke sovet ret meget i nat, fordi jeg prøvede at huske, hvad de havde på og hvordan de så ud, fortæller Rikke Riisgaard Christensen. 

De to mænd kørte i en ældre sølvfarvet bil med danske nummerplader. Derudover talte de et gebrokkent engelsk. Ud over det har politiet ikke mange oplysninger at gå efter. 

- Vi har set før, at folk bliver vinket ind til siden af mennesker, der lader som om, at de har brug for hjælp. Efterfølgende forsøger de at sælge guld eller på anden vis snyde sig til penge. Det her er grovere, og anderledes end hvad vi tidligere har set, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

Både Rikke og hendes to-årige søn, der var med i bilen, har det efter omstændighederne godt. Den grimme oplevelse i vejkanten har dog sat sine spor.

- Det er første gang jeg er holdt ind for at hjælpe nogen i siden af vejen, og det er skræmmende at sige, men der går nok lang tid før jeg vil holde ind igen, siger Rikke Riisgaard Christensen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland