Kvissel-drab: Tiltalte googlede "Hvad sker der, når forældre dør"

Under dagens retsmøde i Hjørring om Kvissel-drabet kom det frem, at der skulle være fundet blodige cigaretter i hjemmet hos den tiltalte 29-årige mand. Beviser på den tiltalte mands computer kom også i fokus.

For anden dag i træk var en 29-årig mand og en 16-årig pige på anklagebænken i Retten i Hjørring. Begge tiltalt for drabet på pigens 40-årige moder. Ved retsmødet i går skød den 29-årige skylden for mordet over på datteren, selvom han tidligere selv har indrømmet mordet. De beskyldninger fortsatte i starten af dagens retsmøde, mens nye detaljer om sagen også kom frem.

Den 29-årige har ved tidligere afhøringer sagt, at han ikke havde taget noget med fra gerningsstedet. Under dagens afhøring af ham kom det frem, at der er fundet cigaretter med blod på i hans hjem.

Det blev ved dagens retsmøde også fortalt, at der på den 29-årige mands computer kort før drabet skulle være søgt på: "Forældremyndigheder - Hvad sker der, når forældre dør". Ifølge hans forklaring skulle det være den 16-årige datter, der har brugt hans computer til at søge på. Noget datteren benægtede at have gjort.

Truet af udenlandsk bande

Den 29-årige har under tidligere afhøringer erkendt drabet på pigens mor. Den erkendelse trak han tilbage ved gårdsdagens retsmøde.

I dag forklarede han så, at han skulle være blevet truet af en udenlandsk bande med forbindelse til IS til at afgive falsk vidneforklaring.

Han fortalte, at den tiltalte datter flere gange skulle have sagt, at hun ville ønske hendes mor "ikke var her", og at datteren og moderens forhold blev forværret op mod drabet.

Manden har erkendt, at han har været på gerningsstedet den aften, moderen blev dræbt. I dag forklarede han, at der dog kun skulle være tale om et par minutter, og at moderen allerede var død, inden han dukkede op.

Dermed fortsætter forvirringen omkring, hvem der egentlig dræbte den tiltalte piges moder.

Retssagen i Hjørring fortsætter i morgen.


Seneste nyt

fra Nordjylland