LA: Forrygende at letbanen droppes

Det er en forrygende nyhed, at regeringen har annulleret Aalborg Letbane på finansloven. Sådan lyder det fra Liberal Alliance-byrådsmedlem.

- Hidtil har Liberal Alliance Aalborg kæmpet helt alene, men nu har, vi heldigvis fået landspolitisk opbakning, der kan mærkes. En mulighed for at Aalborg Kommune, til at redde budgettet mange år frem - jeg er virkelig glad på borgernes vegne, siger Hans Peter Beck (Liberal Alliance) og byrådsmedlem i Aalborg Kommune.

Regeringen har netop droppet planerne om en letbane i Aalborg, et projekt, der har været arbejdet med og kæmpet for fra flere kanter igennem flere år. Men som det ser ud nu, så bliver Aalborg Letbanen ikke til noget, efter det økonomiske tæppe qua bevillinger på finansloven med et er væk.

Aalborgs borgmester skælder ud og kalder beslutningen uanstændig.

Anderledes positiv er byrådets Hans Peter Beck fra Liberal Alliance.

- Aalborg Kommune, får nu en tiltrængt gave. En mulighed for at spare mange millioner - i årene fremover, som kan bruges til forbedring af service for borgerne og til nødvendig bedring af de dårlige forhold for kommunens virksomheder, siger Hans Peter Beck.

Liberal Alliance har hele vejen igennem projekt Aalborg Letbane været imod. Det er sket med begrundelser som, at det er et prestigeprojekt, som borgerne ikke vil have, det er dyrt og miljømæssigt forurenende, og

en letbane holder ikke bilerne ude af byen, men sender dem bl.a gennem den snævre Reberbansgade.


Seneste nyt

fra Nordjylland