Lækage anmeldt

Politiet skal nu finde ud af hvordan fortrolige oplysninger fra Rebild Kommune i en incest-sag er sluppet ud i offentligheden og til NORDJYSKE Medier.

Rebild Kommune har nemlig anmeldt sagen, da kommunen mener, der er tale om krænkelse af tavshedspligten. Det skriver nordjyske.dk.

- Vi prøver nu at afdække, hvem der har krænket tavshedspligten, siger politikommissær Jørgen Jensen fra Nordjyllands Politi, til Nordjyske Medier.

Samme dag som NORDJYSKE Medier bragte en artikel med fortrolige oplysninger, der tegner et ikke-flatterende billede af Rebild Kommunes ageren i en incestsag fra Rebild Kommune, blev lækagen meldt til Nordjyllands Politi.

Onsdag 25. januar kunne NORDJYSKE Medier fortælle, at flere mindreårige børn angiveligt gennem en periode på omkring to år blev udsat for seksuelle overgreb af deres egen far i den såkaldte "Rebild-sag", uden at Rebild Kommune foretog sig ret meget andet end at underkaste to af børnene en psykologisk undersøgelse.  Oplysningerne kommer fra Rebild Kommunes egen redegørelse om incestsagen, som er sendt til bedømmelse i den Sociale Ankestyrelse.

- Det er fortrolige oplysninger, der er sluppet ud til offentligheden. Det er meget uheldigt og meget alvorligt, siger kommunaldirektør Erik Odder, Rebild Kommune ifølge nordjyske.dk.

Han understreger, at oplysningerne relaterer sig til en meget alvorlig sag.

Politiet foretog torsdag afhøring hos NORDJYSKE Medier, men politikommissær Jørgen Jensen vil ikke komme yderligere ind på efterforskningen.


Seneste nyt

fra Nordjylland