Lærerne demonstrerer i Frederikshavn

Foto: TV2/Nord

Utilfredshed med Frederikshavn Kommunes nedskæringer på skoleområdet får lærerne til at gå på barrikaderne. Torsdag eftermiddag vil lærerne demonstrere foran Rådhuset i Frederikshavn.

Demonstrationen koordineres af en gruppe lærere på Bangsbostrand Skole. Her nedlagde lærerne arbejde i en kort periode i går formiddag.

Allerede her blev der varslet demonstration torsdag, og aktionen ser ud til at få bred opbakning fra alle skolerne i Frederikshavn Kommune.
Koordinationsgruppen fra Bangsbostrand Skole har i løbet af dagen haft travlt med at planlægge demonstrationen, og der er kommet tilkendegivelser fra alle skolerne om, at de vil deltage i demonstrationen.  

Lærerne i Frederikshavn Kommune frygter blandt andet at næste års besparelser vil føre til, at der bliver 28 elever i klasserne, der reduceres i valgfagene, flere elever fra specialklasser skal indsluses i normalklasser og mindre tid til den enkelte elev.

TV2/NORD har talt med Lærerkreds Nord, de forstår lærernes bekymring.

- Vi bakker fuldt op om lærerne, og kan sagtens forstå deres reaktion, siger Lars Busk Hansen, Kredsformand, Lærerkreds Nord.

Demonstrationen torsdag finder sted kl. 14.30.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord