Læsø-virksomheder hjælpes af Frederikshavn

Frederikshavn Erhvervsråd og Læsø Kommune har indgået et samarbejde, så virksomheder på Læsø søge støtte hos de frederikshavnske erhvervskonsulenter.

Virksomheder og iværksættere på Læsø kan i fremtiden søge rådgivning og støtte fra Frederikshavns Erhvervsråd. Læsø Kommune har netop indgået et samarbejde med erhvervsrådet.

- Med denne aftale har vi sikret, at vores virksomheder får adgang til specialistviden om erhvervsudvikling på et højt niveau. Det er klar, at et erhvervskontor med 10 ansatte kan tilbyde en mere professionel erhvervsservice, end vi selv ville kunne tilbyde på Læsø. Jeg er derfor rigtigt glad for aftalen og håber, at vores virksomheder vil brude de nye muligheder, siger Læsøs Borgmester Thomas W. Olsen.

Aftalen giver Læsøs virksomheder mulighed for at indgå i Frederikshavns Erhvervsråds virksomhedsnetværk, og bestyrelsesformanden i erhvervsrådet, Kaj Christiansen, ser positivt på det fremtidige samarbejde.

- Det glæder os, at vi nu får et tæt samarbejde med virksomhederne på Læsø. Vi har en række aktiviteter i Erhvervsrådet, som jo ligeså godt kan komme så mange som muligt til gavn, og derfor er det her samarbejde helt oplagt. Vi skal jo huske på, at vi alle må arbejde hårdt for at skabe økonomisk vækst i denne del af landet, og her når vi helt sikkert længere, hvis vi samler ressourcerne, siger Kaj Christiansen.

Frederikshavn Erhvervsråd er en paraplyorganisation for erhvervsforeninger i Skagen, Sæby, Frederikshavn og nu også Læsø. Erhvervsrådet har 550 medlemsvirksomheder.


Seneste nyt

fra Nordjylland