LandboNord rådgiver nordjyske landmænd gratis

Den nordjyske rådgivningsvirksomhed LandboNord tager som de første i Danmark konsekvensen af krisen i landbruget, og de tilbyder nu gratis rådgivning til nordjyske landmænd - uanset om de er kunder i LandboNord eller ej.

LandboNord har valgt at tilbyde 200 landmænd med bedrifter i Nordjylland en rådgivningspakke kvit og frit. Det gør de, fordi de seneste prognoser for landbruget er alarmerende, og flere mangler rådgivning til at kunne flytte deres resultater.

- Vi oplever desværre ofte, at flere landmænd ikke har mulighed for at investere i den nødvendige rådgivning, så de kan ændre den negative udvikling, de befinder sig i. Derfor har vi nu taget konsekvensen og tilbyder 200 nordjyske landmænd et rådgivningsbesøg kvit og frit til en samlet værdi på over en million kroner, så de har noget at arbejde videre med, siger administrerende direktør i LandboNord Uffe Bertelsen.

Initiativet kører efter først-til-mølle-princippet, og indeholder et to-timers besøg, hvor mulige indsatsområder vil blive diskuteret.

Formand for LandboNord Niels Vestergaard Salling ser den gratis rådgivning som et nødvendigt initiativ.

- Det er vores måde at sætte handling bag ordene, når vi siger, at der skal gøres noget nu. Mit håb er, at LandboNords investering i gratis rådgivning kan være med til at fremme fremtidsudsigterne i en positiv retning for mange hårdtarbejde landmænd, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland