LandboNord returnerer millionoverskud til medlemmer

LandboNord kommer ud af 2016 med et plus på bundlinjen, og det kommer nu landboorganisationens medlemmer til gode.

Trods svære tider i landbruget klarer den nordjyske landboorganisation LandboNord sig ganske udmærket. Rådgivningsvirksomheden har mandag fremlagt sit årsregnskab, og det viser et overskud på seks millioner kroner for 2016.

- 2016 har for mange af vores kunder været et hårdt år, men alligevel har vi set en vilje blandt dem til fortsat at optimere og holde sig ajour med den nyeste viden her i LandboNord. Det har resulteret i mange gode resultater ude på de enkelte bedrifter, siger Uffe Bertelsen, administrerende direktør i LandboNord.

Kreativiteten hos LandboNord var stor, da landboorganisationen i efteråret 2016 forsøgte sig med nye metoder til at rekruttere nye medlemmer. Her sad LandboNords bestyrelse og ringede rundt til en række nordjyske svineproducenter for at forsøge at hverve dem som medlemmer.

- Så vidt jeg ved, så er der allerede et par stykker, der er hoppet på krogen, og det er rigtig vigtigt, fordi vi bliver færre og færre landmænd, og hvis vi ikke forstår at stå sammen, så kan vi ikke klare os i samfundsdebatten, sagde LandboNords formand Niels Vestergaard Salling dengang til TV2 Nord.

Målet med den målrettede markedsføringsindsats og de løbende kundearrangementer har været at gøre LandboNord mere attraktiv. Den offensive tilgang har vist sig at bære frugt, da LandboNord i 2016 har haft et overskud på seks millioner kroner.

- Jeg glæder mig over, at vi igen i år kan fremvise et resultat, som står mål med vores ambitioner. På markedet for rådgivning skal vi være den foretrukne samarbejdspartner, hvis kunden sigter efter målbare resultater. Vi har gennem 2016 fået en opbakning fra vores kunder som gør, at vi vil fortsætte med at udvikle LandboNord til fordel for både kunder og medlemmer, siger Uffe Bertelsen.

Resultatet betyder, at medlemmerne kan se frem til at få fem millioner kroner af overskuddet retur som rabat.

Det er ikke kun det seneste år, der har været godt for LandboNord. I løbet af de seneste seks år har den nordjyske rådgivningsvirksomhed betalt 28 millioner kroner tilbage til sine medlemmer.


Seneste nyt

fra Nordjylland