LandboNord siger farvel til Henning Krabbe

Efter 29 år i landboforeningen er det slut. Henning Krabbe forlader sin stilling i LandboNord.

Da LandboNords direktør siden fusionen i 2000, Henning Krabbe, 1. maj i år overlod roret til Søren H. Hertel, overgik han til at være projektchef med bl.a. fund raising og foreningsarbejde som ansvarsområde. Denne stilling er nedlagt, og Henning Krabbe er samtidig sagt op og fritstillet med løn i opsigelsesperioden.

Det oplyser LandboNord i en pressemeddelelse.

Direktør Søren H. Hertel understreger, at det ikke er personlige uoverensstemmelser mellem "ny og gammel" direktør, der ligger bag beslutningen, men primært økonomiske overvejelser. Der var et misforhold mellem mængden af relevante arbejdsopgaver og den aftalte løn, hvilket ikke i længden var acceptabelt for LandboNord.

- Det er med blandede følelser, jeg må sige farvel til Henning Krabbe. Jeg har arbejdet sammen med ham siden 1. maj i år, og det har været en fornøjelse at lære Henning Krabbe at kende. Vores samarbejde har fungeret godt. Vi har bl.a. arbejdet tæt sammen omkring Hjørring Dyrskue, afslutningen af byggeriet i Brønderslev og udgivelsen af medlemsbladet "Mit LandboNord", siger Søren H. Hertel.

Henning Krabbe har været ansat i landboforeningen i 29 år, og LandboNord har været en meget stor del af hans liv. Henning Krabbe var i høj grad arkitekten bag den vellykkede fusion af fem landboforeninger til LandboNord, og i manges øjne har han simpelt hen været LandboNord.

- Jeg har haft 29 spændende år i LandboNord. Jeg har haft nogle gode kolleger, og vi har i fællesskab nået nogle gode resultater. Senest afslutningen af byggesagen og tilbagekøb af dyrskuepladsen i Hjørring. Det vil jeg gerne vedkende mig, og jeg vil gerne slutte på en måde, så jeg fortsat kan komme i LandboNord. Jeg har nu nogle overdragelsesforretninger af igangværende projekter samt et erhvervs-ph.d. projekt, som skal gøres færdigt, siger Henning Krabbe.


Seneste nyt

fra Nordjylland