Landets bedste til organkirurgi

 Landets bedste til organkirurgi

Dagkirurgisk Afsnit på Sygehus Vendsyssel, Frederikshavn er kåret som landets bedste behandlingssted inden for organkirurgi.

Topplaceringen gælder for patienter, der blandt andet bliver behandlet for brok, hæmorider og åreknuder, det fortæller Sygehus Vendsyssel i en pressemeddelelse.
Bag kåringen står avisen Dagens Medicin, der hvert år kårer landets bedste afdelinger og sygehuse. Det sker ud fra alle tilgængelige data for kvalitet i behandlingen af patienter samtidig med, at der er gennemført en afstemning blandt Dagens Medicins læsere. Her kan man dog ikke stemme på sit eget hospital.
Topplaceringen inden for organkirurgi på Sygehus Vendsyssel, Frederikshavn skyldes ifølge ledende overlæge på Kirurgisk Afdeling, Niels Gyldholm, dygtige kirurger, overskuelige patientforløb og relativt få typer af behandlinger.
- Vi er meget stolte over at blive kåret som landets bedste. Noget af vores succes hænger sammen med, at vi har stor rutine inden for et afgrænset område, siger ledende overlæge Niels Gyldholm.


Seneste nyt

fra Nordjylland