Landets billigste hus solgt lynhurtigt

Interessen for Danmarks billigste bolig har været stor. Huset er nu solgt for 95.000 kroner efter kun 17 dage på markedet.

Landets billigste hus er netop blevet solgt. Det er bygget i 1857, måler 90 kvadratmeter og er placeret i den lille nordjyske by Bindslev, som har godt 1000 indbyggere. Huset er blevet erhvervet for den nette sum af 95.000 kroner.

Selvom Home i Hjørring - som havde boligen til salg - beskrev boligen med de lidet flatterende vendinger "Huset er i dårlig stand" og "huset sælges med komplet ansvarsfraskrivelse", så har interessen for huset været stor.

- Der har virkelig været mange, der har set huset på home.dk, og mange har ringet til os for at høre mere. Selv om huset var udbudt meget billigt, nåede vi også at få 15 prisforslag fra interesserede købere via vores klik-en-pris service, men der var altså kun én af dem, der ville betale prisen, og ham har vi solgt til, siger Jesper Carlsson.

Og den store interesse for huset er tydelig, hvis man ser på Google Analytics, der har målt næsten 25.000 unikke visninger af huset mens det har været tilgængeligt på home.dk. Huset nåede blot at være sat til salg i små 17 dage. Køberens umiddelbare plan er, at anvende huset som sommerhus.


Seneste nyt

fra Nordjylland