Landsholdsback til Pirates

Den stærke landsholdsspiller Kasper Jensen går ombord hos Aalborg Pirates.

Aalborg Pirates har tegnet kontrakt med landsholdsbacken Kasper Jensen, som i mandags blev fritstillet hos Tingsryd i Allsvenskan.

- Kasper er en meget stærk back, som er kommet i klemme hos sin tidligere træner, men vi har fuld tiltro til, at han bliver en klar forstærkning for os, siger direktør Frederik Åkesson.

Den 25-årige landsholdsback har tidligere spillet i AaB fra 2006-2009, hvor det blev til ca. 100 kampe for klubben.

Her var direktør Frederik Åkesson assistenttræner det meste af tiden, og han har derfor et godt indblik i hvad Kasper Jensen står for.

- Dengang var Kasper et stort talent, som måske ikke fik helt nok istid. Men siden har han fortsat sin udvikling, og med deltagelse ved to A-VM på CV'et viser han jo tydeligt, at han har meget at bidrage med, siger Frederik Åkesson.

Siden har Kasper Jensen været omkring Rødovre og Allsvenskan-klubberne Karlskoga og Tingsryd, inden han nu vender tilbage til AL-Bankligaen.

- Jeg glæder mig til at komme på is igen og bevise overfor min tidligere træner, Petter Nilsson, at jeg er i fin form, siger Kasper Jensen, som ikke har yderligere kommentarer omkring bruddet med den svenske klub.

- Nu ser jeg fremad og glæder mig til at spille for Pirates og det danske landshold, siger Kasper Jensen.

Kasper Jensen har spillet de to seneste VM turneringer for Danmark og har foreløbig opnået 254 kampe i den bedste danske række.

Aftalen med Kasper Jensen, som kommer til at spille med nummer 81, er blevet mulig via et samarbejde med erhvervsnetværket VIP300.

Flere nyheder fra TV2 Nord