Landsholdsspiller forlader Frederikshavn

Det blev kun til en enkelt sæson i White Hawks-trøjen for Steffen Frank, som vender hjem til Sønderjylland.

Steffen Frank har sagt mojn til Frederikshavn White Hawks efter en enkelt sæson i den nordjyske klub. Han drager omkring 300 kilometer mod syd og tørner fremover ud for barndomsklubben SønderjyskE.

Det oplyser den sønderjyske Metal Liga-klub på sin hjemmeside.

– Vi får en spiller tilbage, som har leveret flot i både Herning og Frederikshavn, og ikke mindst glæder jeg mig til at se en spiller, som er modnet både som spiller og som menneske, siger SønderjyskE's sportschef Kim Lykkeskov om skiftet.

28-årige Steffen Frank kom før den forgangne sæson til Frederikshavn fra Herning Blue Fox. Han skiftede til den nordjyske klub sammen med træner Mario Simioni og forwardkollegerne Kristoffer Lauridsen og Joachim Linnet. Simioni, Lauridsen og Linnet er også en del af White Hawks-organisationen i den kommende sæson, men Frank smutter altså.

Den målfarlige forward, der også optrådte for moderklubben Frederikshavn IK i en enkelt sæson som ungdomsspiller, blev i alt noteret for 42 point i 53 kampe i White Hawks-trøjen. Særligt i slutspillet var sønderjyden stærk med 10 point i 11 kampe.

Steffen Frank, som har spillet 25 landskampe for Danmark, har underskrevet en to-årig kontrakt med SønderjyskE.


Seneste nyt

fra Nordjylland