Landskamp i Gigantium Isarena

Der er andre end det nordjyske ishockeypublikum, der glæder sig over den nye isarena i Aalborg. Danmarks Ishockey Union har besluttet, at det danske ishockeylandsholds eneste landskamp i Danmark op til A-VM i 2007 i Moskva skal spilles i netop Gigantium I

Landskampen spilles mod Italien lørdag den 21. april.

Italien deltager ligesom Danmark i A-VM, der indledes seks dage senere, hvor Danmark spiller den officielle VM-åbningskamp mod værtsnationen Rusland.

- Vi har valgt Gigantium Isarena som spillested i anerkendelse af den flotte indsats, som Aalborg Kommune har gjort og fortsat gør for ishockeysporten i Danmark. Således er Gigantium Isarena ikke kun til glæde for AaB Ishockey og de mange andre sportsfolk og motionister, der benytter arenaen; med sin imponerende størrelse og sin meget gennemtænkte udformning er Gigantium Isarena også af stor betydning for ishockeysportens eksponering uden for Aalborg, siger Danmarks Ishockey Unions direktør, Enver Hansen.

AaB Ishockeys sportsdirektør Ole Nielsen glæder sig over unionens valg.

- Det er klart, at det for Nordjylland og Aalborg i særdeleshed og for AaB i almindelighed betyder meget, at Danmarks Ishockey Union har valgt Gigantium Isarena som hjemmebane i landsholdets sidste vigtige testkamp inden A-VM.


Seneste nyt

fra Nordjylland