Landsstævne eller festival? Husk at pakke regnjakken

Det blæsende vejr de næste dage bliver onsdag, torsdag og fredag afløst af regn, regn og mere regn.

Uanset om du skal hoppe rundt i Skalskoven ved Nibe og høre gode koncerter, eller om du skal springe rundt i Aalborg sammen med flere tusinde andre gymnaster til DGI Landsstævne, er det en rigtig god idé at pakke fornuftigt tøj.

Og med fornuftigt tøj mener vi både gummistøvler og regnjakke.

TV2 Vejret lover nemlig regn, regn og mere regn over Nordjylland, når landsstævnet og Nibe Festival løber af stablen fra på onsdag. Regnen tager over, hvor det blæsende vejr slipper taget i os i denne omgang - men det skal lige op og snitte vindstød af stormstyrke natten til mandag.

- Værst bliver det ude langs kysterne, så har I en pavillon eller et telt stående tilbage i haven fra en studenterfest, er det altså nu, hvis I skal nå at redde dem, lyder det fra meteorolog Peter Tanev.

Mandag og tirsdag kan man nyde solen og en 17-18 grader. Men så er det også sket med det hæderlige junivejr, for onsdag tager regnen over. 

- Onsdag og torsdag er der stor risiko for regn- og tordenbyger og en hel del vand, men fredag kan der være chance for, at der kommer lidt mere sol, end der kommer byger, siger Peter Tanev fra TV2 Vejret.


Seneste nyt

fra Nordjylland