Landsstævnets sidste dag: Følelsesladede elever forlader byen

Den sidste uges tid har Aalborg været fyldt med efterskoleelever fra hele Danmark. Alle har de deltaget i Landsstævnet, men i dag var sidste dag - og det betød stort farvel.

Søndag vinkede flere hundrede efterskolelever fra hele Danmark farvel til årets Landsstævne. Efter knap en uge med koncerter, fællesskab og en masse aktivitet blev de mange elever samlet op i busser, og kørt hjem.

- Det har været en kæmpe stor oplevelse. Helt vildt stor. Altså jeg har aldrig prøvet noget lignende, siger Laura Birkemose Olsen, der er elev på Skyum Idrætsefterskole i Skrive.

I alt har 120 elever fra Skyum Idrætsefterskole været med på Landsstævnet, hvor de har optrådt med flere gymnastikopvisninger.

- Det er trist, det er forbi. Man kunne godt lige bruge lidt flere dage her, siger Katrine Fjerbæk Olsen, der også går på Skyum Idrætsefterskole.

Udover at vinke farvel til Aalborg og Landsstævnet skal eleverne også tage afsked med hinanden. Skoleåret er forbi, og det betyder at dagene på landsstævnet har været de sidste som efterskoleelev.

- Det at vi har fået lov til at få landsstævnet med, så har vi også fået en uge mere sammen inden vi skilles. Jeg tror, det har gjort meget for, hvordan vi kommer til at have det med hinanden fremadrettet, siger Laura Birkemose Nielsen.  

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland