Fem åer på fem dage: Langs Lindenborg å fra Buderupholm til Limfjorden

Det er fjerde dag Robert Bedsted og Bruno Stagsted sætter kajakkerne i en de nordjyske åer i deres kajakprojekt "Fem åer på fem dage".

I fem dage sender fotograf Bruno Stagsted og journalist Robert Bedsted direkte i fem til seks timer om dagen, mens de ror 25-30 kilometer ned af forskellige nordjyske åer.

I dag går turen i kajakken langs Lindenborg å fra Buderupholm til Limfjorden. En rotur på cirka 30 kilometer gennem det nordjyske landskab. 

TV2 Nords friluftstosser sætter bådene i vandet klokken 09.00, og de håber på, at nordjyder fra nær og fjern har lyst til at komme og hilse på langs ruten. 

- Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme ud og sige hej på åbredderne på de fem ruter. Man kan også ro med, hvis man har en kano eller kajak eller stille sig og fiske et sted, hvor vi kommer forbi. Alle er meget velkomne til at deltage, understreger Robert Bedsted.

Sådan sendes kajakturene

  • Mandag 2. september klokken 9-14 Ryå fra Manna til Limfjorden (25+ km)
  • Tirsdag 3. september klokken 9-14 Uggerby Å fra Sindal til Vesterhavet (26 km) 
  • Onsdag 4. september klokken 9-14 Voer Å fra Ormholt (Nejsumvej) til Voerså (Østkysten) (30 km)
  • Torsdag 5. september klokken 9-14 Lindenborg Å fra Buderupholm (fiskesøerne) til Limfjorden (30 km)
  • Fredag 6. september klokken 9-14 Skals Å fra Tjele Langesø til Kanogården i Hvornum (25 km)

Selvom man ikke bor i TV2 Nords sendeområde, kan man under alle turene følge Bruno og Robert på livestreamen her på tv2nord.dk. 

 

Når Robert og Bruno sender direkte, kan man finde sendingen ved at trykke på et billede øverst på tv2nord.dk's forside. 

Mandag roede Robert og Bruno 25 kilometer på Ryå fra Manna til Limfjorden, tirsdag roede de 32 kilometer langs Uggerby Å fra Sindal til Vesterhavet, mens de onsdag roede 30 kilometer langs Voer å ud til Voerså på den nordjyske østkyst. 

Kajakeventyret slutter i morgen fredag, men vil du følge Robert og Brunos rejse langs de nordjyske åer kan du følge direkte med her på tv2nord.dk/5.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland