Langsom kommune rammer landmændene

Foto: TV2/Nord

De kan ikke tilpasse deres drift og vil miste penge.

Det vil betyde tabte skattekroner, at sagsbehandlingen på miljøgodkendelser nu igen bliver langsommere. Det mener LandBo Nord.

En orientering fra kommunernes embedsfolk til politikerne i kommunen har slået fast, at sagsbehandlerne i miljøafdelingen i fremtiden ikke vil kunne overholde sagsbehandlingstiderne.

Det betyder, at arbejdet med nye miljøgodkendelser sættes i stå.

Hos LandBo Nord er man godt trætte af, at Brønderslev Kommune igen ikke vil prioritere landmændene og erhvervslivet. Hidtil har der været indsat ekstra kræfter på at få bugt med de mange ansøgninger, men de bliver nu afviklet.

- Det kommer til at ramme både ældreplejen og skolerne, hvis landmændene ikke kan tilpasse deres drift og på den måde mister penge, som jo så er tabte skattekroner, siger Miljøchef hos LandBo Nord Allan K. Olesen til TV2/Nord.

Han mener, at det er et generelt kommunalt problem, men at man hos Brønderslev ikke prioterer landmændene og erhvervslivet.

- Det betyder jo i yderste konsekvens, at man kommer til at producere ulovligt eller at det går helt i stå i en tid, hvor vi er økonomisk pressede, siger Allan K. Olesen til TV2/Nord.

Flere nyheder fra TV2 Nord