Langt til mesterskabs-tanker i AaB

Flot spil og gode resultater får ikke AaB-spillerne til at drømme om guld.

Med en sejr i søndagens opgør mod FC Midtjylland vil AaB kun være to point fra Superligaens førsteplads. Alligevel er der ikke mange gulddrømme på træningsbanen i Aalborg Øst, hvor både spillere og træner gør meget for at underspille nordjydernes guldkandidatur.

AaB er fem point efter FC Midtjylland inden søndagens opgør. Med en hjemmesejr vil det forspring blive reduceret til to point, men ved dagens træning sigtede spillerne ikke efter guldmedaljer.

- Så længe der er så mange kampe at spille, så handler det for os om at tage den ene kamp af gangen, og det er så Midtjylland hjemme næste gang, siger anfører Rasmus Würtz.

Selvom AaB har fundet det flotte forårsspil frem, er der for mange kampe og point tilbage til, at spillerne vil snakke om mesterskabschancer.

- Jeg tror bare, at den der nordjyske mentalitet har ramt os endnu engang. Det der med at melde ud med alt for store armbevægelser, det har vi aldrig været kendt for, og det tror jeg egentlig, vi vil holde fast ved, siger holdets offensive profil Kasper Kusk.

På trods af ærkekøbenhavnsk baggrund har den nordjyske tilbageholdenhed også fået sit greb i AaB-træneren.

- Det er ikke at underspille, og det er ikke fordi, vi ikke også drømmer. Men vores drømme flytter ikke tingene. Det er ikke det, der får os til at vinde fodboldkampe, siger træner Kent Nielsen.

AaB - FC Midtjylland spilles søndag klokken 17 på Aalborg Stadion.


Seneste nyt

fra Nordjylland