Larholm bliver i Aalborg

Aalborg Håndbold har fået endnu en vigtig brik på plads. Svenske Jonas Larholm har skrevet under på en ny 2-årig kontrakt med de forsvarende danske håndboldmestre.

Jonas Larholm,  der i øjeblikket er topscorer i Jack & Jones Ligaen, har indgået en ny to-årig aftale med Aalborg Håndbold, så han er i klubben frem til sommeren 2013.

-Det er en stor dag for os i Aalborg Håndbold at forlænge med Jonas Larholm. Han viser kamp for kamp sit høje niveau og sin værdi for holdet. Vi er derfor stolte over, at Jonas har valgt at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold og være med til at fastholde vores position i toppen af dansk herrehåndbold, siger direktør Jan Larsen i en pressemeddelse.
Jonas Larholm kom til AaB Håndbold fra Barcelona i sommeren 2008 og er i gang med sin tredje sæson i klubben. Han er p.t. noteret for 159 A-landskampe for Sverige.

-Det har hele tiden været min første prioritet at blive i Aalborg, og derfor er jeg glad for, at aftalen nu er på plads. Det var stort at vinde det danske mesterskab med AaB Håndbold sidste sæson, og vi går nu efter at vinde flere titler. Jeg kan mærke på folkene omkring klubben, at ambitionerne er store i Aalborg Håndbold, og jeg ser frem til de kommende to sæsoner, siger Jonas Larholm. i en pressemeddelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland