Lars, Jørgen og Kirsten er sporløst forsvundet

Østjyllands Politi efterlyser et ældre ægtepar og deres søn fra Låsby. Deres bil er sidst set kørende sydpå i Limfjordstunnelen lørdag klokken 09.51.

Ægteparret Kirsten (69) og Jørgen Kragh (74) og deres 42-årige søn Lars Kragh er ikke blevet set siden torsdag. Det bekymrer både de pårørende og Østjyllands Politi, der har valgt at efterlyse den forsvundne familie.

- Vi har ikke fået ret mange henvendelser på vores efterlysning. Vi er bekymrede og lige nu er vi ved at bruge alle de elektroniske muligheder vi har for at finde dem. Vi er blandt andet ved at undersøge om de har brugt kreditkort, siger politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands politi.

Søndag har politiet undersøgt Lars Kraghs bopæl i Uggelhuse, og de foreløbige resultater af de undersøgelser gør, at politiet deler de pårørendes bekymring og frygter, at der kan være sket de tre personer noget, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Ægteparrets bil er en VW Golf med registreringsnummer BG 20 671. Den er sidst set kørende sydpå i limfjordstunnellen klokken 9.51 lørdag. Politiet ved ikke hvem eller hvor mange der kørte i bilen. Det viser overvågningsbillederne ikke.

Også Nordjyllands Politi er involveret i sagen. Ifølge vagtchefen har familien ikke umiddelbart nogen tilknytning til Nordjylland.

- Vi har ikke været ude og lede efter familien på nogen adresser i Nordjylland, men alle patruljerne holder øje efter bilen, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi Per Vagn.

Politiet har endnu ikke en klar teori om, hvad der kan ligge bag deres forsvinden, og derfor heller ikke, om der kan ligge en forbrydelse bag.

Politiet offentliggjorde i går navn og billeder af familien, hvoraf 69-årige Kirsten og 74-årige Jørgen Kragh kommer fra Låsby, mens den 42-årige søn Lars Kragh bor i Uggelhuse ved Assentoft. Politiet ved ikke om de tre er sammen.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114 eller 87311448


Seneste nyt

fra Nordjylland