Ny kandidat: Leder af lokal politistation går ind i politik

Selv om der er to år til det næste kommunalvalg, så er der allerede nu gang i arbejdet med at finde kandidater. I Frederikshavn offentliggør man nu et nyt navn på den konservative liste.

Det er lederen af den lokale politistation, John Lamp Henriksen, som nu har valgt at blive politisk aktiv med en klar ambition om at gøre en positiv forskel for sit lokalsamfund.

- Jeg har valgt det Konservative Folkeparti, fordi det er det parti, hvis grundlæggende værdier ligger tættest op ad mine egne holdninger til, hvordan vi skal bygge vores samfund op, og hvordan vi skal omgås hinanden. Disse værdier skal vi også kunne afspejle i vores lokalpolitiske arbejde, og det vil jeg i fremtiden rigtig gerne være med til at sætte mit fingeraftryk på, siger John Lamp Henriksen.

John Lamp Henriksen er 57 år og har de sidste femogtyve år været en del af Nordjyllands Politi, hvor han i dag leder Patruljecenter Frederikshavn, der dækker Frederikshavn, Brønderslev og Læsø kommuner. Derudover driver han en mindre virksomhed sammen med sin hustru, men har nu valgt også at give plads til sin mangeårige interesse for politik, hvor blandt andet borgernes trivsel og livskvalitet også fylder en del i ønsket om at arbejde med lokalpolitik.

- De mange års kontakt med borgere i alle mulige situationer har bidraget til ønsket om selv at gøre en forskel. Nogle borgere er mere udsatte end andre, og der er brug for en særlig politisk ansvarlighed på socialområdet, siger John Lamp Henriksen og fortsætter:

- For mig er det meget vigtigt, at også de svageste i vores kommune får et godt og anstændigt liv. Gennem mit arbejde som politimand har jeg set mange triste skæbner, og for mig hører det med til konservativ politik at tage ansvar for dem, som trænger. Så jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med det politiske arbejde. Jeg synes, vi har mange vigtige ting at tage fat på.


Seneste nyt

fra Nordjylland