Legendarisk boyband kommer til Nibe Festival

Westlife rammer Nibe Festival den 3. juli. Med sig har de et enormt hitrepetoire og hele 14 førstepladser på den engelske hitliste.

Nibe Festival kunne i sidste uge offentliggøre MØ som et absolut hovednavn på 2019-udgaven festivalen, der er Nordjyllands største musikfestival.

Verdensstjernen fra Fyn rammer Skalskoven onsdag - på festivalens første dag - og nu suppleres hun af endnu et verdensnavn.

Det legendariske boyband Westlife, der i 2012 var på afskedstour, er gendannet. Og hitmagerne fra Irland er dermed klar til igen at smelte pigehjerter fra den plads på scenen de igennem to årtier har indtaget med stor selvsikkerhed.

Kommer til Nibe med enormt hitrepetoire

Hele 14 gange har den irske kvartet ramt førstepladsen på den engelske hitliste. Med singler som ”If I Let You Go”, ”Flying Without Wings”, ”Fool Again” og”Unbreakable” har de indtaget pop-verdenen og faktisk er det kun Elvis og The Beatles, der har haft flere førstepladser i England end netop Westlife.

Besøget i Skalskoven bliver boybandets eneste koncert i Danmark denne sommer og superstjernerne når da også nærmest kun at sætte fødderne på scenen inden de er videre på deres "The Twenty Tour".

Festivalleder Peter Møller Madsen kalder bookingen af Westlife et bullseye, for hitmagere som dem er lige hvad et Nibe-hovednavn skal være:

- De kan netop det, et hovednavn skal kunne i Nibe, nemlig samle publikummet og lave fest og fællessang. At Westlife så ovenikøbet er gendannet, og samtidig fejrer 20-års jubilæum på deres sommertour, er bare en kæmpe gave oveni, udtaler Peter Møller Madsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland