Lejer overhalet af bestyrelsesmedlem

- Der er tale om en svinestreg, fastslår Pia Ottov fra Pandoravej i Aalborg, efter at hun har måttet se sig selv blive overhalet i køen til sin drømmelejlighed.

Pia Ottov har ifølge Nordjyske i cirka to år været nummer et på vente-listen til en stuelejlighed med have - men da en sådan lejlighed for nylig blev ledig med indflytning 1. marts, blev den i stedet givet til en anden kvindelig beboer, som sidder i den pågældende boligafdelings bestyrel-se.

- Det lugter af nepotisme, siger Pia Ottov med henvisning til reglerne hos Alabu Bolig, der administrerer afdelingen på Pandoravej.

Da hun klagede til Alabu over fremgangsmåden, fik Pia Ottov at vide, at hun var blevet rykket ned på ventelisten, fordi den anden beboer har kunnet fremvise en lægeerklæring, og at den tæller mere end antallet af måneder på ventelisten.

Efter at have fået sin klage afvist hos Alabu indbragte hun sagen for Aalborg Kommunes beboerklagenævn. Afgørelsen derfra er klokkeklar: Pia Ottovs klage er godkendt, og tildelingen af lejligheden til kvinden med lægeerklæringen dermed kendt ulovlig.

Da boligen allerede er blevet tildelt dagplejemoderen, har nævnet dog ifølge afgørelsen ikke nogen mulighed for at omgøre udlejers beslutning. Det skriver Nordjyske.


Seneste nyt

fra Nordjylland