Lene nægtede at hoppe i vandet for tredje gang: Nu er hun ude

Det var ikke så lidt strabadser deltagerne skulle igennem i fjerde afsnit af "Udfordringen - Kampen om Kilimanjaro". Det blev for meget for Lene Burchardt, der ikke ville være med til dagens sidste udfordring.

Nu er der kun syv af de oprindelige 14 deltagere tilbage i "Udfordringen - Kampen om Kilimanjaro". Denne gang blev det 53- årige Lene Burchardt, der måtte forlade programmet efter nogle hårde prøvelser dagen igennem. 

Se herunder hvad dagens frokost bestod af:

Beslutningen om, at det skulle være Lene Burchardt, der skulle forlade udfordringen denne gang, var enstemmig blandt instruktørene. 

- Der har været mange ting at kigge på. Vi har kigget på O-løb, tider, der har været puslespil, der har været knob, som nogle ikke er kommet helt igennem, og så har vi kigget på vandpassagen. Og beslutningen er entydig derude. Lene skal træde af i dag, fordi hun ikke har valgt at tage den sidste udfordring. Så Lene, vi siger tak for dig i dag. 

Sådan lød det fra chefinstruktør Jon Lindberg. 

Se, hvordan chefinstruktøren selv håndterer at spise insekter herunder:

Deltagerne har tørret tøj i lange baner

- Det har været fantastisk fedt, jeg har bare et lille problem med vandgang. For vi er så dybt afhængige af at have tørt tøj hele tiden, og vi har fandme stået at tørret meget tøj i dag, og så har vi været ude i vesterhavet en tur. Så er der vådt tøj igen. Og så skulle vi lige pludselig igennem den vandpassage. Jeg forstår det simpelthen ikke hvorfor. Ved Kilimanjaro er det sgu da sne mand, siger hun og griner.

- Når jeg ved at mange af deltagerne skal tilbage til lejren og have noget tørt tøj på, og det eneste, der er rigtig vigtigt for dem, er at deres nattøj er tørt.. Det kunne jeg bare mærke, det skulle jeg bare ikke, siger hun. 

Allerede nu kan du se snigpremieren på femte afsnit. Det gør du HER


Seneste nyt

fra Nordjylland