Lettisk topmålmand til Pirates

Foto: Ib William Christensen (Arkiv)

Aalborg Pirates har fundet manden, som skal vogte målet i den kommende sæson. Valget er faldet på den lettiske topmålmand Ervins Mustukovs.

Aalborg Pirates har hentet en markant forstærkning på målmandsposten. Lettiske Ervins Mustukovs har skrevet kontrakt med klubben, og bliver dermed piraternes sidste skanse i den kommende sæson.

- Vi er rigtig glade for, at vi har sikret os Ervins Mustukovs. Vi ser ham som en af de bedste målmænd i de to år, hvor han har spillet i den danske liga, så vi er glade og stolte over, at han har valgt at komme til Aalborg, siger Ronny Larsen, træner i Aalborg Pirates til klubbens hjemmeside.

30-årige Mustukovs har i de seneste sæsoner spillet for Odense Bulldogs, svenske Mora og Esbjerg Energy. Han var tredjemålmand på det lettiske landshold, som gjorde en god figur ved vinter-OL i Sochi tidligere i år.

- Han er en målmandstype, der kan vinde kampene alene. Han er en stærk målmand, da han kan være kampafgørende for sit hold på dage, hvor spillet er mindre godt, siger Ronny Larsen.

Da Mustukovs var i Odense i 2011/12-sæsonen førte han klubben til finaleserien og i den forgangne sæson gjorde han en rigtig god figur for Esbjerg. I slutspillet blev Mustukovs noteret for en redningsprocent på hele 94,1, men han måtte udgå med en skade i den sidste kvartfinalekamp mod SønderjyskE.

Ervins Mustukovs er den første udlænding, som Pirates har skrevet kontrakt med for den kommende sæson.

Flere nyheder fra TV2 Nord