Leverede 2,6 kilo amfetamin til adresse i Aalborg

En 25-årig mand er blevet idømt tre et halvt års ubetinget fængsel for at have leveret 2,6 kilo amfetamin til en adresse i Aalborg.

En 25-årig mand er blevet idømt tre et halvt års ubetinget fængsel efter en større politiaktion, hvor Særlig Efterforskning Vest slog til mod rockermiljøet omkring Aalborg.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Flere adresser i forskellige jyske byer blev ransaget, og syv personer blev anholdt og sigtet for at have været en del af et netværk, der solgte store mængder amfetamin – alt sammen med base i Aalborg.

Nogle få uger efter den store politiaktion blev den 25-årige anholdt og har siden siddet varetægtsfængslet frem til sin dom. En dom, som anklager i Særlig Efterforskning Vest, Morten Rasmussen, er tilfreds med.

- På baggrund af en rigtig god efterforskning var beviserne så stærke, at den 25-årige valgte at afgive fuld tilståelse i sagen. Det har været med til at sikre en hurtig sagsgang, så der har været kort tid fra anholdelse til straf, siger Morten Rasmussen.

Ud over den 25-årige har fem andre personer fået dom i samme sag. To sidder fortsat varetægtsfængslet og venter på, at deres sag kommer i retten.


Seneste nyt

fra Nordjylland