Stort område spærret: Død mand fundet i affaldssortering i Nørresundby

Liget af en mand er onsdag formiddag blevet fundet i en affaldssortering i Nørresundby.

Opdater klokken 14.56: Nordjyllands Politi meddeler nu efter nogle timers efterforskning, at liget, der onsdag er blevet fundet i Nørresundby, er en mand. Hans identitet er endnu ukendt. 

- Vores efterforskning pågår fortsat. Det er et større arbejde, og hensynet til sikring af spor derude gør, at det tager tid, inden vi har indhentet svar på alle de spørgsmål, som fundet rejser, forklarer lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen

Opdateret kl. 12.49: Et lig er onsdag formiddag blevet fundet i Nørresundby. Fundet er sket på en affaldssortering på Engholmen.

Nordjyllands Politi modtog anmeldelsen om fundet af liget klokken 10.06 og sendte derefter patruljer til stedet.

 - Vi er i fuld gang med efterforskningen derude, siger politiets efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Frank Olsen. 

- Vores opgave lige nu er at afhøre anmelder, ansatte, eventuelle vidner, ligesom liget skal undersøges af tilkaldt læge. Desuden skal der foretages tekniske undersøgelser af findestedet, forklarer efterforskningslederen.

Identitet ikke klarlagt

Politiet har endnu ikke klarlagt den afdødes identitet og fortæller heller ikke noget om køn, ligets tilstand og omstændighederne omkring fundet.

Afspærring i Nørresundby.
Afspærring i Nørresundby.

- Det er vigtigt at få identiteten klarlagt, men samtidig skal vi tage hensyn til sikringen af spor derude. Derfor tager det tid, siger Frank Olsen.

TV2 Nords mand på stedet fortæller kl. 11.50, at det sidste stykke af vejen Engholmen er spærret af, og at der er en lægeambulance og politifolk til stede. Fundet er sket i affaldssorteringen og ikke på genbrugspladsen.

Politiet oplyser, at borgerne i området omkring Engholmen i Nørresundby vil opleve en øget tilstedeværelse af politi.

Nordjyllands Politi har hele dagen onsdag efterforsket fundet af en afdød 39-årig mand fra Hjørring. Manden blev fundet onsdag formiddag hos virksomheden Ragn Sells i Nørresundby.

Seneste nyt

fra Nordjylland