Lig fundet i Nørresundby: Afdød mand er identificeret

00:35

Nordjyllands Politi har onsdag eftermiddag fastslået identiteten på den mand, hvis lig tidligere på dagen blev fundet i en affaldssortering i Nørresundby.

Det er endnu for tidligt at sige noget om dødsårsagen, men onsdag eftermiddag har Nordjyllands Politi efter intens efterforskning fastslået identiteten på den mand, der blev fundet død i en affaldssortering i Nørresundby.

Det drejer sig om en 39-årig mand fra Hjørring, som er kendt for at opholde sig i Aalborg i perioder og begå småkriminalitet i byen. 

Læs også Stort område spærret: Død mand fundet i affaldssortering i Nørresundby

- Vi har efterforsket intenst hele dagen, og det gør vi fortsat. På nuværende tidspunkt foreligger der ingen klar dødsårsag, og derfor fortsætter vi vores intensive efterforsknings-arbejde, siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

- Den helt præcise dødsårsag skal fastslås ved en retsmedicinsk undersøgelse - og vi forventer først, at vi har svar på denne undersøgelse i løbet af i morgen, fortsætter Frank Olsen.

Mandens pårørende er ved at blive underrettet. 

Fundet af ansat på affaldssortering

Liget af den 39-årige mand blev fundet onsdag formiddag, og Nordjyllands Politi blev tilkaldt klokken 10.06. Han blev fundet i en affaldssortering på Engholmen i Nørresundby. Det var ansatte på stedet, der fandt liget og kontaktede politiet.

Stedet har været spærret af siden fundet, mens et større antal politifolk har arbejdet derude. Efterforskningen omfatter både tekniske undersøgelser, sporsikring, adskillige afhøringer af vidner og ansatte på affaldssorteringen, og senere skal der foretages lægelige og andre undersøgelser.

Nordjyllands Politi meddeler, at efterforskningen fortsætter i den kommende tid. Derfor har politiet ikke yderligere informationer til offentligheden.

00:32 Luk video

Flere nyheder fra TV2 Nord