Lige ved og næsten for Blokhus

Nickolaj Thomsen er ikke tilfreds med, at Silkeborg slap afsted med sejren. Foto: Blokhus FC

2. divisionsholdet kæmpede bravt mod Superligabundproppen Silkeborg i pokalkampen onsdag aften. Men forgæves.

Silkeborg har kun vundet to kampe indtil nu i denne sæson i Superligaen, så sejren over Blokhus FC var en uvant succesoplevelse.

Omvendt sidder Blokhus-spillerne tilbage med en følelse af, at de burde have spillet sig videre i pokalturneringen.

Silkeborg kom godt nok bedst fra start, og var spilstyrende i 1. halvleg, hvor kampens enlige scoring også faldt. Men i 2. halvleg havde nordjyderne fat i den lange ende, og det var Silkeborgs held at det ikke blev til en Blokhus-scoring:

- Man kunne mærke, det var et presset hold. Det er et hold uden selvtillid, og de skændtes næsten hele anden halvleg, og de havde ikke meget at skyde med. Det er for nemt at dække op for, når man først har læst deres spil. Deres højrekant Adeola Runsewe er den eneste, vi ikke kan styre. Det lignede overhovedet ikke et Superliga-hold. De skal være fint tilfreds med 1-0, sagde Blokhus-angriber Nickolaj Thomsen til bold.dk efter kampen.

- Og vi skulle have udlignet. Vi havde et par stykker. Jeg havde blandt andet en, hvor jeg får sparket over fra en syv-otte meters afstand. Der er godt nok en, der snitter den, så vi får hjørne, men jeg synes selv, jeg skulle have scoret. Så vi sidder lidt med en bitter smag i munden over, at vi ikke i hvert fald får den i overtiden.

Flere nyheder fra TV2 Nord