Lille pige bidt af hund på dyregård

En pige på halvandet år blev bidt af en hund under et besøg på Dyregården ved Skallerup Seaside Resort. Indtil videre er hunden fjernet fra gården.

Lørdag var Nikolaj Grøn Pedersen sammen med sin familie på besøg på Dyregården ved Skallerup Seaside Resort. Stedet er en klappegård, hvor børn - og voksne - kan komme tæt på bondegårdsdyrene, klappe dem og være med til at fodre.

Men lørdag var der et af dyrene, der kom alt for tæt på Nikolaj Grøn Pedersens halvandet år gamle datter, Lili. En hund, som hører til på Dyregården, bed Lili i ansigtet, så hun fik skader på næsen, kinden og læben.

Ifølge Nikolaj Grøn Pedersen, angreb hunden pludseligt og umotiveret, og han kunne ikke nå at afværge hændelsen.

- Hunden kommer gående forbi os, Lili ville ae den, og pludselig angriber den, siger Nikolaj Grøn Pedersen.

Overnattet på sygehuset

Han kørte selv datteren direkte på sygehuset, hvor hun blev limet flere steder i ansigtet. 

Lili er blevet limet flere steder i ansigtet og skal mandag opereres.
Lili er blevet limet flere steder i ansigtet og skal mandag opereres.

- Vi er rystede. Jeg stod lige ved siden af og kunne ikke nå at gøre noget. Jeg havde fat i hunden lige på sekundet, men da var skaden allerede sket, siger Nikolaj Grøn Pedersen.

Efter at have overnattet på sygehuset i Hjørring er Lili og familien mandag blevet overflyttet til Aalborg Universitetshospital, hvor hun bliver opereret.

Hunden er fjernet

Familien har meldt sagen til Nordjyllands Politi, som er i gang med at efterforske hændelsen.

- Vi har foretaget fire afhøringer. Sagen er nu videregivet til lokalpolitiet i Hjørring. Vi afventer sundhedsfaglige vurderinger, som skal klarlægge om pigen er blevet bidt eller skambidt, og vi skal have foretaget flere afhøringer, så vi kan få klarlagt, hvad der er sket derude, siger politiinspektør ved Nordjyllands Politi, Claus Danø.

Skallerup Seaside Resort skriver på sin facebookside, at hunden indtil videre ikke skal være på Dyregården. Ledelsen skal drøfte sagen på et ledermøde mandag.

- Vi bifalder 100 procent at politiet er gået ind i sagen, så vi kan få kortlagt, hvad der er sket, siger salgs- og kommunikationschef i Skallerup Seaside Resort, Mette Green Clausen.

Politiet forventer at have en endelig afklaring på sagen sidst på ugen. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland