Lille Vildmosecentret sæsonåbnet

Lille Vildmosecentret sæsonåbnede med indvielse af en audioguide.

Henning G. Jensen åbnede
I skæret af forårssolens åbnede Lille Vildmosecentret for en ny sæson.
Borgmester i Aalborg Kommune Henning G. Jensen, stod lørdag for åbningen af den nye sæson.
Borgmesteren sagde i sin indvielsestale blandt andet, at han så frem til flere nye og spændende aktiviteter i Lille Vildmose, så den kan trække endnu flere gæster til.

Tur i lokomotiv
Herefter kørte han den første tur i lokomotivet, som er en del af projekt "Lille Vildmose banen", hvilket i nær fremtid gør det muligt for Lille Vildmosecentrets besøgende, at køre en vis strækning ud i Lille Vildmoseområdet.

Rundvisning
Som afslutning på borgmesterens visit i Lille Vildmosecentret, fik han præsenteret udstillingen ved centerleder Bo Gregersen.

Audioguide
Tidligere på dagen, var der præsentation af Lille Vildmosecentrets nye audioguide, som er formidling via mobiltelefon.
Tiltaget er et tilbud til Lille Vildmoses besøgende, som nu ved nogle standere i området kan ringe til et givet nummer, hvorefter man så kan få informationer om området umiddelbart hvor man befinder sig.

Remisen i Dokkedal
Ved frokosttid brød solen frem og borgmester Henning G. Jensen besøgte Remisen i Dokkedal, hvor lokomotivet LVB1 er blevet restaureret.

Vildtkød og bisse
Efter smagsprøver på vildtkød fra Lille Vildmose fortalte remisebisse Preben Gry om Remisens historie, hvorefter remisebisserne viste deres værksted og projekter frem.


Seneste nyt

fra Nordjylland