Line oplevede jordskælv: Som at være i en båd på bølgegang

Fredag eftermiddag landede et fly i Aalborg Lufthavn med nordjyske turister, der har været på Rhodos og oplevede jordskælvet.

Et jordskælv, der blev målt til 6,7 på Richterskalaen, ramte natten til fredag kysten i det sydvestlige Tyrkiet.

To personer blev dræbt på den nærlæggende græske ferieø Kos som følge af jordskælvet. Ifølge oplysninger fra området er 358 personer i Tyrkiet blevet såret.

Der er ingen danskere blandt de omkomne. En 20-årig mand fra Færøerne er indlagt på et hospital på Kos.

quote Vi var på tredje etage, så vi var selvfølgelig også i chok over, at man på tredje etage kan ligge og ruche rundt i sin egen seng

Line Jensen, Vodskov

Blev vækket af jordskælvet
Jordskælvet havde epicenter ud for den tyrkiske havneby Bodrum. Skælvet kunne tydeligt mærkes på ferieøen Rhodos, der ligger cirka 50 kilometer væk. Her holdt blandt andet en masse nordjyske turister ferie.

Line Jensen fra Vodskov blev vækket klokken 01:30 på sit hotelværelse af det voldsomme jordskælv.

- Vi blev ret forskrækkede, og kunne høre at der var meget larm. Og alle de andre gæster stod udenfor, fortæller Line Jensen fra Vodskov.

- Det føles som at være med i en båd, og man gynger. Og vi var på tredje etage, så vi var selvfølgelig også i chok over, at man på tredje etage kan ligge og ruche rundt i sin egen seng. Så det føles som at være med i en båd, der er på bølgegang, fortsætter Line Jensen.

Flyet fra Rhodos med de danske passagerer landede planmæssigt fredag eftermiddags i Aalborg Lufthavn.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland