Lise Knudsen stopper

Den tidligere landsholdsspiller Lise Knudsen stopper med øjeblikkelig virkning i Aalborg DH.

Lise Knudsen har spillet sin sidste kamp for Aalborg DH i denne omgang. Den tidligere landsholdsspiller stopper med øjeblikkelig virkning på håndboldholdet, da hun har svært ved at få livet som håndboldspiller til at hænge sammen med det civile liv med et fuldtidsjob.

- Det er rigtigt ærgerligt, da det er en dejlig klub at være i, men det fungerer ikke længere for mig kun at kunne deltage nogle gange om ugen. Derfor vil jeg nu følge holdets fortsatte kamp efter point til at bevare slutspilspladsen fra sidelinjen, og jeg er glad for og stolt over at have bidraget til den aktuelle placering i tabellen, skriver Lise Knudsen i en pressemeddelelse.

Lise Knudsen har med sin store erfaring været med til at spille Aalborg DH op midt i tabellen. Og selv om Lise Knudsens farvel til Aalborg DH efterlader et hul i truppen, så forstår Aalborg DHs direktør håndboldspillerens beslutning.

- Lise har hele sæsonen været med omkring vores ligatrup som amatør, hvor hun har kombineret sit fuldtidsarbejde med håndbolden. Hun er nu kommet til et punkt, hvor hun har erkendt, at håndbolden ikke fik den opmærksomhed den burde. Den naturlige konsekvens af dette, er at hun fra dags dato stopper i klubben. Vi har været rigtig glade for Lise og for alt, hvad hun har tilført holdet både på og udenfor banen. Vi har naturligvis fuld forståelse for hendes beslutning og ønsker hende god vind fremover, siger Lars Steffensen.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland