Liv i AaBs gulddrøm igen

AaB Ishockey er tilbage i kampen om det danske mesterskab i ishockey. Holdet vandt den anden DM-finale mod Herning med 4-3. Zdenek Sedlak blev matchvinder i den forlængede spilletid.

Gulddrømmen lever igen i Aalborg. AaB Ishockey spillede sig til den første sejr over Herning i denne sæson med en vigtig 4-3 sejr på hjemmebane bakket op af 5.000 tilskuere i Gigantium.

I den første finale i Herning var der klasseforskel. På egen is var AaB'erne langt mere klar og med i kampen.

Blaine Down bragte Herning foran i 1. periode, men AaB slog tilbage og udlignede 2 minutter senere ved Igors Bondarevs.

I 2. periode kom Herning igen foran. Denne gang var målscoreren Roman Cech. Igen slog AaB retur to minutter senere, og igen var det Igors Bondarevs, som scorede for AaB.

Roman Cech og Herning kom foran for tredje gang efter knap syv minutters spil af 2. periode. AaB fik igen udlignet. Denne gang var målscoreren Mads Møller.

I den 3. og sidste periode var der ingen mål i de to hold, men AaB skulle kun bruge knap 2 minutter i den forlængede spilletid på at afgøre kampen.