Kampen kort: Vendsyssel og Vejle deler i Hjørring

De to oprykkere tørnede her til aften sammen i Hjørring. Men kampen endte uden vinder, da begge mandskaber scorede en gang hver.

Der var lagt op til et rigtigt oprykker-brag i Hjørring her til aften hvor Vejle Boldklub gæstede Vendsyssel FF.

Efter en rolig åbning på kampen satte gæsterne sig mere og mere på kampen. Men selvom vejlenserne sad på spillet de første 25-30 minutter, så formåede de ikke at udnytte overtaget.

Vendsyssel i front

Vendsyssel kom bedre med i kampen efter den første halve time og kort før pausen kunne Mads Boe Mikkelsen så bringe vendelboerne foran.

Det var Moses Opondo, som tog en flot dribletur ind i banen fra højresiden. Efter at have sat tre mand, lægger han den af til Mads Boe Mikkelsen, som afslutter fra kanten feltet. Vejles målmand, Pavol Bajza, får fingerspidserne på, men det er ikke nok, og bolden triller lige så stille over stregen.

Vejle udligner efter flot oplæg fra Schoop

Kampbilledet fra starten af anden halvleg var meget det samme, som i første. Vejlenserne sad på det meste af spillet, men modsat i første halvleg formår sydøstjyderne at sende bolden ind bag Nicolai Flø i Vendsyssels mål.

Det var Jacob Schoop, som modtog målet bolden i feltet i det 61. minut. Han sender den elegant ind foran mål og i panden på Rasmus Lauritsen, som uforhindret kan sende bolden i nettet.

Begge mandskaber kom til chancer efter udligningen, men begge manglede den sidste skarphed for at tage alle tre point. Dermed blev det en point-deler i Hjørring.