Liverpool til Aalborg

Som det første sted udenfor for England lancerer Liverpool FC og London School of Business & Finance nu et lederkursus i Aalborg to uger i september.

På kurset kan deltagerne lære om ledelsesteori.

Kurset der for første gang bliver afholdt uden for England, henvender sig ikke kun til sportbranchen, men også erhvervsfolk.

Under navnet LFC E.L.I.T.E.S. (Education and Learning Initiative Training Entrepreneurs in Sport) tilbydes et 5-dages intensivt kursusforløb, som kombinerer teori og aktiviteter i uddannelseslokalet med de aktiviteter, som foregår på og omkring fodboldbanen.

Undervisere fra London School of Business & Finance står for undervisningen i klasselokalet, mens trænere fra Liverpool FC Academy står for det fodboldmæssige i kurset.

Uddannelsen bakkes op af Liverpool FCs mest scorende spiller gennem tiderne, Ian Rush, som er ambassadør for uddannelsen.

Kurserne skal holdes på Nordjyske Arena, som er hjemmebane for den nordjyske superligaklub AaB.

På kurset vil deltagerne også møde spillere fra Liverpools storhedsperiode i 80'erne. På de første kurser i England har Alan Kennedy og Ian Rush holdt indlæg.

Liverpool FC og London School of Business & Finance har valgt Aalborg som hjemsted for de skandinaviske kurser på grund af gode samarbejdsrelationer til UCN Sports Management i Aalborg og superligaklubben AaB.

Efter de to kurser i Aalborg bliver næste stop på den internationale tur rundt i verden Sydafrika, hvor der foreløbig er planlagt kurser i fire forskellige byer.


Seneste nyt

fra Nordjylland