Livsfarligt race: Kørte med 140 i timen

Fredag aften var godt 150 unge samlet i Støvring for at køre ulovligt gaderæs. Syv blev sigtet, mens en fik konfiskeret bilen.

Juelsparken i Støvring var fredag aften omdannet til racerbane for et ulovligt gaderæs. Ifølge Nordjyllands Politi var omkring 150 mødt op. Nogle for at køre ræs, andre for at se på.

Politiet var bekendt med, at der var noget under optræk, og derfor havde de været tilstede i området fra om eftermiddagen. Derfor lykkedes det dem også at få fat i syv, der kørte ulovligt ræs imod hinanden. De vil nu blive sigtet for forskellige overtrædelser af færdselsloven. Her i blandt to mænd, der kørte om kap med 140 kilometer i timen.

Nordjyllands Politi er rystede over, hvor hensynsløst der bliver kørt. Det har tidligere været ude, at to mænd således kørte direkte imod hinanden i et såkaldt "chicken-race". Det er imidlertid ikke rigtigt. Men en mand blev taget i at køre med meget høj fart direkte imod menneskemængden. Han kørte så hurtigt, at politiet frygtede, at han ikke kunne nå at standse sin bil, inden han kørte ind i nogen. Det fortæller vagtchef Jes Falberg til TV2 Nord.

Ud over de syv sigtelser, fik en også konfiskeret sin bil på stedet,


Seneste nyt

fra Nordjylland