500 år fejres med temauge på Løgstør Skole

00:59

Hele ugen er der temauge på Løgstør Skole. Alle skolens elever arbejder med forskellige projekter, som skal vise Løgstør frem på bedste vis

Løgstør 500 år fejres med temauge på Løgstør Skole. Foto: Joahim Brader

1 af 2

Hele ugen er der temauge på Løgstør Skole. Alle skolens elever arbejder med forskellige projekter, som skal vise Løgstør frem på bedste vis.

Byen fejrer 500 års fødselsdag, og det er netop dét, eleverne skal udtrykke gennem kunst og film, som de selv laver. Og så lavede de større klasser røgede sild for at markere Løgstørs status som sildeby.

- Temaugen går ud på at give elleverne en anderledes uge og en på opleveren, men også at der sker læring på tværs af klasserne, siger Lise Eva Winther Carlsen, Viceskoleleder, Løgstør Skole.

De mange aktiviteter er populære blandt skolens elever, der får lov til at komme ud af klasselokalerne og ind i byen.

- Vi har både lavet sild, og vi har stegt dem. Men vi har også været til foredrag på Limfjordsmuseet, og det er jo dejligt at få et afbræk fra skolen, Joachim Christiansen, 8.a, Løgstør Skole.

Alle 446 elever skal vise deres færdige projekter frem torsdag aften, hvor forældre og andre interesserede er velkomne til at se elevernes kreationer.